Хочу купити собі новий смартфон, зараз йдуть знижки на честь чорної п'ятниці. Може які магазини роблять знижки на смартфони Самсунг? Хотілося б купити саме від цього виробника.
Де можна купити якісний смартфон?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-10-03 16:32:43
Мені теж подобається техніка самсунг, будинки багато чого саме від цього виробника, все служить дуже добре, якісно працює. Можете сміливо купувати, на рахунок знижок, не впевнений наскільки вони чесні.
Поделиться32022-10-03 16:34:15
Здоров. Зараз багато хто робить знижки напередодні Чорної п'ятниці, але я їм не довіряю, вони штучно завищують ціни наперед, щоб потім зробити уявну знижку, я проти таких махінацій.
Поделиться42022-10-03 16:35:09
Здоров. Зараз багато хто робить знижки напередодні Чорної п'ятниці, але я їм не довіряю, вони штучно завищують ціни наперед, щоб потім зробити уявну знижку, я проти таких махінацій.
Доброго дня форумчани. Подивіться смартфони https://zhuk.ua/smartfony/ в цьому магазині, саме там я купував свій смартфон, залишився більш ніж задоволений. Він працює справно, все як я і хотів, модель перевірена.
Ви підбирайте, під себе, вивчіть характеристики, опис, відгуки, бюджет. Доставка там оперативна, замовте і через день вже замовлення у вас. Техніка високої якості, також варто відзначити, що дешевших цін на техніку такої якості, ви точно ніде не знайдете.