Доброго дня. Цікавить техніка для сільськогосподарської діяльності. Що могли б порадити подивитись, серед асортименту такої техніки?
На яких ресурсах можна вибрати таку техніку, як міні-трактори та міні-самоскиди?
Техніка для сільського господарства
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12022-09-27 16:06:59
Поделиться22022-09-27 16:11:19
Привіт. Можу поцікавитись такою інформацією в мого батька, який знається добре на подібній техніці, бо вже давно працює в агронапрямку і часто купують трактори та іншу спецтехніку.
Поделиться32022-09-27 16:13:23
Привіт. Можу поцікавитись такою інформацією в мого батька, який знається добре на подібній техніці, бо вже давно працює в агронапрямку і часто купують трактори та іншу спецтехніку.
А можете запитати про найкращих виробників тракторів? Ми також розглядаємо купівлю трактора. Але хочемо взяти б/в трактор, але гарного виробника. Яких країн та яких брендів трактори дійсно можна вважати найкращими?
Поделиться42022-09-27 16:17:06
Можу дати поради зі свого досвіду таких покупок. Минулого року шукали й купували таку техніку й обладнання. Зараз ще хочемо замовити міні-трактор. Ще в минулому році нам рекомендували інтернет-майданчик Agriline https://agriline.ua/ , що пропонує техніку, обладнання, запчастини від найкращих виробників світового ринку сільськогосподарської техніки. Зараз, до речі, також там вибираємо деяке обладнання. Портал надійний, перевірений на власному досвіді покупок. Раджу глянути в Агрілайн. Там зручний пошук і широкий асортимент такого товару.