Привіт. Хочу подарувати кухонний комбайн мамі на ювілей. Важливо, щоб там були м`ясорубка, соковижималка і блендер.
Буду вдячний за поради щодо такої техніки. Яку порадили б розглядати, в якості покупки?
Отредактировано Kvitek (2022-08-26 23:15:33)
Рыболовный форум Житомира |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Рыболовный форум Житомира » Говорилка » Кухонний комбайн
Привіт. Хочу подарувати кухонний комбайн мамі на ювілей. Важливо, щоб там були м`ясорубка, соковижималка і блендер.
Буду вдячний за поради щодо такої техніки. Яку порадили б розглядати, в якості покупки?
Отредактировано Kvitek (2022-08-26 23:15:33)
Доброго дня. Тут важливо розуміти, на яку суму розраховуєте при покупці такого комбайна. Від бюджету можна було б і відштовхуватись.
Доброго дня. Тут важливо розуміти, на яку суму розраховуєте при покупці такого комбайна. Від бюджету можна було б і відштовхуватись.
Теж цікавить така техніка. Як вважаєте, чи можна за 8000 гривень купити хороший варіант? Бо нам потрібна така кухонна машина, передусім для замішування тіста. Ну і соковижималка також цікавить.
Гадаю, що хороший комбайн з вище згаданими функціями буде коштувати не менше 7000 гривень. Ми в минулому році купили за 6000 гривень. Зараз вони подорожчали, як і вся подібна техніка.
Я б радила купувати кухонний комбайн https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/kyho … bajny.html з високою потужністю. Адже тоді можна розраховувати на пpoдyктивніcть кyxoннoгo кoмбaйнa і швидкіcть poбoти. Ми зупинили свій вибір на TEFAL. Дуже задоволені якістю, функціоналом та зручністю користування.
Вы здесь » Рыболовный форум Житомира » Говорилка » Кухонний комбайн