Форумчани у нас у суботу весілля, підкажіть, де можна купити гарний букет для нареченої у Львові, бажано щоб його доставили додому. У цьому місті живемо лише 2 місяці, ще не встигли все вивчити.
Квіти для нареченої
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-07-14 21:30:12
У Львові багато квіткових магазинів, також букет для нареченої можна купити на ринку. Скажіть у якому районі ви живете, можливо, підкажу вам найближчий квітковий машин до вашого місця проживання.
Поделиться32022-07-14 21:30:39
Я живу у шевченківському районі міста, знаю лише магазин АТБ, м'ясний та ковбасний магазин та зупинка громадського транспорту. Буде непогано, якщо ви мені порадите куди мені сходити або з'їздити.
Поделиться42022-07-14 21:33:51
Форумчани у нас у суботу весілля, підкажіть, де можна купити гарний букет для нареченої у Львові, бажано щоб його доставили додому. У цьому місті живемо лише 2 місяці, ще не встигли все вивчити.
Ну как тут не помочь, сам был в таком положении как вы. У вас там на улице Лукашевича есть неплохой цветочный магазин, вашем районе живет моя девушка, в данном магазине я покупал несколько раз цветы, по началу было все нормально, но потом начали быстро вянуть. Сейчас я заказываю цветы https://kvitna.ua/ во Львовском интернет магазине, точнее это обычный магазин у которого есть свой сайт и доставка.
Цветы вазе стоят долго, любимые цветы моей девушки это эустомы, которые один раз практически 2 недели простояли.