Зараз працюю над створенням власного сайту та наповненням його певним контентом, для ефективного продажу речей для рибалки. Підкажіть будь-ласка, яке доменне ім'я вибрати для даного сайту і де замовити хостинг за нормальною ціною в Україні?
Створення власного сайту
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-01-15 01:56:48
Я, звичайно, не фахівець у цьому питанні, але знаю з досвіду своїх друзів, які працюють з продажами в інтернеті, що кращим доменним ім'ям, для бізнес сайта, буде com.ua.
Поделиться32022-01-15 02:12:12
Переглянути різні доменні імена, замовити реєстрацію або трансфер домену, хостинг в Україні за нормальними не дорогими цінами, та інші подібні послуги, ви можете на сайті компанії RX Name. Ця компанія надає комплексні послуги по розміщенню вашого сайту в інтернеті. Після реєстрації, можна активувати хостинг онлайн самостійно. Прочитати про всі нюанси та переваги віртуального хостингу в Україні, можна тут https://rx-name.ua/hosting
Отредактировано Tinden (2022-01-15 11:21:05)
Поделиться42022-04-18 19:03:23
Дуже велику увагу приділіть хостингу, тому що від його якості залежить коректність роботи Вашого сайту. Це важливо, не варто вибирати хостинг, виходячи з низької ціни. Не лінуйтеся, подивіться огляд деяких українських хостингів та вибирайте той, який Вам підходитиме за параметрами.