всем доброго времени суток. в последнее время у меня часто начали воспаляться гланды. я ходила в поликлинику и врачи не могут определить причину. Я решила, что пойду в частную поликлинику. Может быть вы знаете поликлиники, где есть хорошие отоларингологи? Заранее спасибо.
нужен лор
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22021-03-22 01:24:42
Помню слушала песню на концерте. Вроде бы играл Лев Лещенко "День победы". После концерта просто оглохла. Представляете? Теперь приходится дуть в нос, чтобы уши начали работать. КИРДЫК!!!!
Поделиться32021-03-22 17:15:11
Нет, ну можно конечно слух испортить от постоянного прослушивания музыки на полную громкость, но проблему со слухом предложенный способ выше точно не решит. Отоларингологи в гос. больницах просто сущие гестапы. Я советую вам посмотреть лоров в этой хорошей больнице https://medicenter.ua/otolaringologiya/ . Я ходила туда лечить отит, так меня вылечили буквально за неделю . В общем, советую.
Поделиться42022-01-09 17:23:19
Так, нормльного лікаря знайти не просто. Мені пощастило і досить досить досвідчений в мене сімейний лікар. Мені порадили фортеза спрей для лікування болю у горлі https://forteza-med.com/forteza-sprej-2/ він підходить мені та достатньо безпечний, аби лікувати ним дітей. Почитайте інструкцію, є за посиланням, там все про цей засіб, його склад та застосування. Скажу, що серед всіх засобів знайшла його оптимальним - по ціні та ефективності.
Поделиться52024-01-23 12:33:08
Останнім часом став помічати, що мені важко почути розмову співрозмовника в гамірних місцях. Де можна перевірити слух, щоб виявити можливі проблеми?
Поделиться62024-01-24 09:35:45
Зауважую, що вже як декілька місяців у мене виникли проблеми зі слухом. Звуки стали якимись приглушеними, а слова насилу вловлюються. Вирішивши не відкладати, я почав шукати спеціалістів, здатних провести якісну перевірку мого слуху. Знайшов професійних лікарів, ціну аудіометрії за посиланням дізнався, вони також пропонують індивідуальні підходи до діагностики слухових проблем. Фахівці провели всебічну перевірку, виявили можливі причини та запропонували оптимальні рішення.